Еднофамилна жилищна сграда
Референтни обекти

Референтни обекти

Референтни обекти

Еднофамилна жилищна сграда

Дървена конструкция,
плоскости Vidiwall и Vidifloor


Представяме еднофамилна жилищна сграда с дървена конструкция и плоскости Vidiwall и Vidifloor.

Изборът на строителни материали за дома е отговорно решение. Техните качества, издръжливост, нужда от поддръжка и химически състав определят бъдещия комфорт в помещенията.

Нещо повече – материалите определят в голяма степен и интериорните решения в дома ви. Тежките кухненски шкафове и модулни секции например изискват механична здравина на стените. Ако сте избрали стандартни гипсови плоскости за преградни стени или предстенни обшивки може и да срещнете ограничения при реализиране на идеята си.

Гипсфазерът е продукт с висока плътност и якост, който може да отговори на всички предизвикателства. Това го прави все по-често избор номер едно на архитекти, инвеститори и собственици на жилищни сгради.

Стените от гипсфазерни плоскости Vidiwall са здрави и с висока носимоспособност, а плаващите подови системи с Vidifloor са отлично решение срещу ударния шум. В комбинация облицовката на стени и тавани с гипсфазер осигурява отлична звукоизолация, пожарозащита и здравословна среда на живот. Самият гипс, като основна суровина в производството на плоскостите, е естествен регулатор на микроклимата в помещенията. Той е паропропусклив, не предизвиква алергии и негативни реакции в човешкия организъм, негорим материал, без мирис и вредни съставки. Продуктите, произведени от него, са безвредни за здравето на човека по време на монтаж и експлоатация.