Еднофамилна жилищна сграда
Референтни обекти

Референтни обекти

Референтни обекти

Еднофамилна жилищна сграда

Дървена конструкция и плоскости Vidiwall


Основният ремонт на жилището обикновено е дълъг и сложен процес. С подходящо планиране и избор на материали обаче сроковете за изпълнение може значително да се съкратят, а разходите – оптимизират.

Представяме ви жилищна сграда, изпълнена на този принцип, с дървена конструкция и плоскости Vidiwall.

Освен, че се монтират лесно, бързо и без допълнителни разходи, гипсфазерните плоскости са изключително здрави, негорими и осигуряват отлична звукоизолация.

Освен защита от пожари и комфорт в помещенията – акустичен и топлинен, те осигуряват и много повече възможности за гъвкави интериорни решения от стандартните гипсови плоскости. Гипсфазерът има голяма товароносимост. Механичната здравина на стените с плоскостите Vidiwall позволява конзолното окачване на тежки модулни секции и други мебелни елементи.

Не на последно място вътрешните стени с гипсфазерни плоскости имат по-малка дебелина от стандартните стени при конвенционалното строителство, с което олекотяват конструкцията на сградата и пестят пространство. Така те осигуряват повече жилищна площ, на която смело да осъществите всички свои интериорни желания.