Кампания „Гипсфазерни плоскости“
Полезно

Полезно

Кампания „Гипсфазерни плоскости“

Кампания

Попълнете анкетата тук:
https://knauf-research.com/gipsfazerni-ploskosti
 

Кнауф България обявява анкета „Познавате ли гипсфазерните плоскости?“

Всеки, който попълни коректно анкетата, ще участва в томбола за професионални подаръци Кнауф.

Томболата ще бъде изтеглена на 22.02.2022 г. Печелившете участници ще бъдат обявени във Фейсбук страницата на Кнауф България.

 

Една от основните ценности на немската фирма Кнауф е да бъде близо до своите партньори и клиенти. Стремим се да съдействаме с информация, консултации, опит и know-how за избор на най-подходящите продукти във всеки конкретен случай и най-подходящите инструменти за правилна и лесна работа с цел постигане на отлични и максимално ефективни резултати.

Продуктът гипсфазер е иновативен и уникален строителен материал, с комплексни свойства, които намират приложения там, където други видове плоскости не са подходящи.

С настоящата анкета искаме да разберем, познати ли са свойствата на гипсфазерните плоскости, техните приложения, технологията на монтаж и обработка, в кои случаи системите с гипсфазерни полскости ще бъдат лесно и незаменимо решение, което ще гарантира дългосрочни качествени строителни резултати.

В резултат на анкетата екипът на Кнауф България ще подготви информация и различни активности, които да бъдат полезни за всички – професионалисти и крайни клиенти - използващи гипсфазерни плоскости.
 

Попълнете анкетата тук: https://knauf-research.com/gipsfazerni-ploskosti,отнема 5 минутки.
 

Благодарим за участието Ви в анкетата! Ако Вашата анкета е коректно попълнена, ще участвате в томбола с много професионални подаръци Кнауф. Следете нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/bg.knauf, където ще обявим печелившите.

Не пропускайте да споделите с Ваши колеги – колкото повече мнения съберем, толкова по-добре ще знаем как да бъдем полезни, за да направим работата с гипсфазерни плоскости Кнауф лесна и ефективна.

 

При въпроси можете да се обърнете към контактната ни форма ТУК или на нашата Фейсбук страница ТУК.