Хотелски комплекс Maritim Hotel Paradise Blue Albena
Референтни обекти

Референтни обекти

Референтни обекти

Хотелски комплекс Maritim Hotel Paradise Blue Albena

Системи за преградни стени с гипсфазерни плоскости; системи за окачени тавани с гипсфазерни плоскости D 112, D 116; сух под с Vidifloor DUO гипсфазерни плоскости F 135
 
Тип сграда Архитектурно бюро Изпълнител
Хотелски комплекс Албена Дизайн – арх. Весела Петкова
и арх. Светла Коларова
Техно-Инвест ЕООД


Гипсфазерните плоскости имат всички предимства на стандартните гипсови плоскости, съчетани с по-голяма плътност за повече здравина, устойчивост и звукоизолация. Затова те са предпочитаният избор на архитекти, проектанти и инвеститори при строежа на обществени сгради с активно човешко присъствие - като хотели например.

Maritim Hotel Paradise Blue Albena е част от престижната хотелска група Maritim. Изпълнен е със системи за преградни стени с гипсфазерни плоскости; системи за окачени тавани с гипсфазерни плоскости D 112, D 116 и сух под с Vidifloor DUO гипсфазерни плоскости F 135.
Преградните стени и окачените тавани с гипсфазер са леки, изграждат се лесно и бързо и без допълнителни разходи. С това времето за изпълнение и разходите по строежа значително се отпимизират.

Сухият под гарантира по-спокоен престой за гостите на хотела, като предотвратява предаването на ударния шум (изпускане на предмети по земята, стъпки, скачане) по конструкцията на сградата и разпространението му в съседни стаи.

Eкологичните системи с гипсфазер са отличен избор за всяко помещение, което понася голямо механично и звуково натоварване. За релаксиращо спокойствие в хотели и почивни комплекси, за здравословен комфорт в училища, детски градини, жилища, за атмосфера без вредни за човешкото здраве вещества.